Samsung мобилен телефон без полнач? Дознајте како да нарачате бесплатен оригинал

 Samsung мобилен телефон без полнач? Дознајте како да нарачате бесплатен оригинал

Michael Johnson

Доколку сте купиле мобилен телефон Самсунг и тој дојде без полнач, знајте дека, во зависност од уредот, можно е бесплатно да го побарате оригиналниот додаток.

Исто така види: Возот е минато! Апликациите веќе го прават истото за камерата на мобилниот телефон; Погледнете!

Процесот е многу едноставен и ние ќе ви го покаже чекор по чекор во редовите подолу. Прво, сепак, потребно е да се разјасни дека оваа мерка е донесена за да се исполни барањето на Сао Паоло Прокон.

Штом јужнокорејската компанија престана да испорачува полначи во 2021 година, беа регистрирани низа поплаки и Procon го контактираше производителот.

Како одговор, Samsung почна да дава право на полнач од 25W во црно или бело (во зависност од достапноста). Кабелот на објектот, сепак, мора да се купи посебно.

Кој има право?

За да пристапите до бесплатниот полнач, мора да исполнувате одредени барања. Тие се:

 • да се над 18 години и живеат во Бразил;
 • купиле еден од мобилните телефони кои учествуваат во кампањата (види список подолу);
 • купениот мобилен телефон мора да е купен во физички или онлајн продавници кои се овластени од брендот;
 • поставете Фактура издадена во рок од 30 дена.

Сега видете ги предвидените мобилни телефони . Само овие уреди се дел од кампањата и имаат право на бесплатен полнач:

 • Galaxy S21
 • Galaxy S21 FE
 • Galaxy S21 Ultra
 • Galaxy S21 Plus
 • Galaxy S22
 • Galaxy S22Ultra
 • Galaxy S22 Plus
 • Galaxy Z Flip 3
 • Galaxy Z Fold 3

Како да аплицирате?

Подолу погледнете што треба да направите за да го нарачате новиот полнач. Процесот е едноставен и трае само 3 минути. Ако ги исполнувате барањата споменати погоре, само следете ги овие чекори:

 1. Пристапете до веб-локацијата Samsung за вас и регистрирајте се: мора да наведете име, CPF, е-пошта и телефонски број;
 2. Допрете „Откупи го твојот подарок“;
 3. Ќе се појави скокачки прозорец со информации за кампањата. Само повторно допрете „Откупи го подарокот“ за да продолжите;
 4. Внесете ги информациите за купување на производот и поставете ја фактурата. Важно: Фактурата мора да има читливи информации;
 5. Изберете го уредот што се појавува на вашата фактура и внесете го IMEI бројот или серискиот број на уредот;
 6. Ако барате повеќе од производ , поставете табела со сите информации;
 7. На крајот, допрете „Одплата“.

Прогноза за испорака

Ако вашето барање е одобрено , се очекува предметот да биде доставен во рок од 30 дена. Доколку биде одбиено, ќе добиете објаснување за одбивањето по е-пошта.

Исто така види: Неверојатните пустински животни што треба да ги знаете

Исто така, има дупка за оние кои веќе ја добиле опремата, но таа престанала да работи. Во овој случај, луѓето имаат право да побараат размена.

За да го направите тоа, контактирајте гокомпанија на телефон (11) 3474-8001, од понеделник до петок, од 8 до 20 часот и сабота, од 9 до 18 часот.

Michael Johnson

Џереми Круз е искусен финансиски експерт со длабоко разбирање на бразилскиот и светскиот пазар. Со повеќе од две децении искуство во индустријата, Џереми има импресивно досие за анализа на трендовите на пазарот и обезбедување вредни сознанија за инвеститорите и за професионалците.Откако магистрирал финансии на реномиран универзитет, Џереми започнал успешна кариера во инвестициското банкарство, каде што ги усовршил своите вештини во анализа на сложени финансиски податоци и развивање инвестициски стратегии. Неговата вродена способност да ги предвидува движењата на пазарот и да ги идентификува профитабилните можности го наведе да биде препознаен како доверлив советник меѓу неговите врсници.Со страст за споделување на своето знаење и експертиза, Џереми го започна својот блог, Останете во тек со сите информации за бразилскиот и глобалниот финансиски пазар, за да им обезбеди на читателите ажурирана и остроумна содржина. Преку својот блог, тој има за цел да ги поттикне читателите со информациите што им се потребни за да донесат информирани финансиски одлуки.Експертизата на Џереми се протега надвор од блогирањето. Тој е поканет како гостин говорник на бројни индустриски конференции и семинари каде што ги споделува своите инвестициски стратегии и согледувања. Комбинацијата на неговото практично искуство и техничката експертиза го прави баран говорник меѓу инвестициските професионалци и аспирантите инвеститори.Покрај неговата работа вофинансиската индустрија, Џереми е страствен патник со голем интерес за истражување на различни култури. Оваа глобална перспектива му овозможува да ја разбере меѓусебната поврзаност на финансиските пазари и да обезбеди единствени увиди за тоа како глобалните настани влијаат на можностите за инвестирање.Без разлика дали сте искусен инвеститор или некој што сака да ги разбере сложеноста на финансиските пазари, блогот на Џереми Круз обезбедува богато знаење и непроценливи совети. Останете во тек со неговиот блог за да стекнете темелно разбирање за бразилскиот и глобалниот финансиски пазар и останете еден чекор понапред во вашето финансиско патување.