Право на договор и PicPay потпишуваат партнерство и клиентите заработуваат поврат на готовина во преговорите за долгот

 Право на договор и PicPay потпишуваат партнерство и клиентите заработуваат поврат на готовина во преговорите за долгот

Michael Johnson

Acordo Certo , компанија фокусирана на повторно преговарање на долгот, потпиша партнерство со PicPay . Сега, со потпишување договор со Riachuelo, Renner, Ponto Frio, Casas Bahia, Pernambucanas, Santander, Porto Seguro Cartão, Tricard, Ipanema и Credz, клиентите ќе можат да ги платат износите дефинирани до 12 рати на својата кредитна картичка користејќи нивниот дигитален паричник. Покрај тоа, потрошувачите можат да добијат готовина до 100 R$.

Роберто Гоис, деловен директор во Escolha Certo, објаснува: „Нудиме до 95% попуст на договорите преку платформата . Ако мислиме на конечната вредност на преговорите во поширока смисла, cashback завршува како дополнителен попуст за клиентот“. Со тој износ во cashback , корисникот може меѓу другото да врши плаќања, купувања, кредити на мобилниот телефон или единечен билет. Сепак, оваа сума не може да се повлече.

Исто така види: Градина во нијанси на бело: Откријте ги главните видови бели цветови и изненадете се!

Покрај дел од повратот на готовина, корисниците можат да ги искористат и попустите од договорот за готовина, плаќање на сметката до 12 рати на картичката. PicPay наплатува надомест од 2,99% од вкупниот износ, плус 3,49% на секоја рата. Потрошувачите ги потврдуваат износите понаметливо за време на симулацијата што се изведува на веб-страницата.

Исто така види: Vtex прави масовни отпуштања: разберете!

За да ги искористите предностите на партнерството и да добиете подобри услови, неопходно е да се обрне внимание на правилата:

  • Во PicPay, потрошувачот може да ги подели ливчињатавашиот договор до 12 рати на вашата кредитна картичка;
  • При плаќање до 5 рати, корисникот добива 5% од износот назад и од 6 рати па наваму овој процент се зголемува на 10%;
  • повратот на готовина е ограничен до 100 R$ по лице, без оглед на бројот на рати;
  • Понудата е валидна за секое ливче за преговарање за Договорот Certo со партнерите-учеснички и се додека се плаќа преку PicPay, со помош на кредитна картичка;
  • За да имате право на поврат на готовина , кредитната картичка што се користи за плаќање на сметката не може да биде истата онаа чија фактура е договорена со Договорот Certo.

Michael Johnson

Џереми Круз е искусен финансиски експерт со длабоко разбирање на бразилскиот и светскиот пазар. Со повеќе од две децении искуство во индустријата, Џереми има импресивно досие за анализа на трендовите на пазарот и обезбедување вредни сознанија за инвеститорите и за професионалците.Откако магистрирал финансии на реномиран универзитет, Џереми започнал успешна кариера во инвестициското банкарство, каде што ги усовршил своите вештини во анализа на сложени финансиски податоци и развивање инвестициски стратегии. Неговата вродена способност да ги предвидува движењата на пазарот и да ги идентификува профитабилните можности го наведе да биде препознаен како доверлив советник меѓу неговите врсници.Со страст за споделување на своето знаење и експертиза, Џереми го започна својот блог, Останете во тек со сите информации за бразилскиот и глобалниот финансиски пазар, за да им обезбеди на читателите ажурирана и остроумна содржина. Преку својот блог, тој има за цел да ги поттикне читателите со информациите што им се потребни за да донесат информирани финансиски одлуки.Експертизата на Џереми се протега надвор од блогирањето. Тој е поканет како гостин говорник на бројни индустриски конференции и семинари каде што ги споделува своите инвестициски стратегии и согледувања. Комбинацијата на неговото практично искуство и техничката експертиза го прави баран говорник меѓу инвестициските професионалци и аспирантите инвеститори.Покрај неговата работа вофинансиската индустрија, Џереми е страствен патник со голем интерес за истражување на различни култури. Оваа глобална перспектива му овозможува да ја разбере меѓусебната поврзаност на финансиските пазари и да обезбеди единствени увиди за тоа како глобалните настани влијаат на можностите за инвестирање.Без разлика дали сте искусен инвеститор или некој што сака да ги разбере сложеноста на финансиските пазари, блогот на Џереми Круз обезбедува богато знаење и непроценливи совети. Останете во тек со неговиот блог за да стекнете темелно разбирање за бразилскиот и глобалниот финансиски пазар и останете еден чекор понапред во вашето финансиско патување.